INTERNAL RENOVATION OF THE “TEATRO SOCIALE” IN GEMONA DEL FRIULI (UD)

Internal theater renovation

Project and construction: 2018-19

Dimensional data: 500 Sq.Mt., 344 seats

The project involved the rearrangement of the profile of the steps of the existing theater in order to obtain an optimization of the space dedicated to the seats. The rise and extension have created a new section of the steps that allows for an optimal visibility curve. All spectators now have the opportunity to see the entire surface of the stage above the heads of those seated in the next row. The new tiers configure an artificial orography made entirely of wood where the existing armchairs have been relocated with a reduction in the number of seats from 384 to 344.

 
Copyright © 2021 Valle Architetti Associati | W3C valid xhtml - CSS | Web design